page_banner

tala fou

O le Zhengzhou Fangming High-Temperature Ceramics New Material Co., Ltd. na fausiaina ni slag poloka poloka fou e lua mo le toe maua mai o otaota: anti-metallic solution swirl slide and anti-inlaid body pressurized upper displaced slide, lea na maua ai le faʻatagaga.

Aneti-uʻamea fofo seevae solo solo: O le anti-swirl slide plate ma le auala o le converter slag taofi auala aofia ai 5 piliki e aofia ai uamea paipa piliki, totonu fufulu piliki, totonu faaseʻe piliki (zirconia ceramics), fafo faaseʻe piliki ma fafo au au . Fesootaiga-felavasaʻi fesoʻotaʻiga ua vaetamaina i le va o piliki, o le pito i lalo ipu, o le refactory layer poʻo le refactory inlay layer ma le vaega faʻapipiʻi, o le puipui i totonu o le tali auala o le totonu faaseʻe piliki ma le fafo faaseʻe piliki ua fuafuaina o se le faʻatonu auala , faʻaalia ai se concave-convex foliga, o totonu paʻu faʻaseʻe piliki O le fusia vaʻalele ma le fafo skateboard piliki oomiina e le fafo auala poʻo fusia e ala i le faʻaaogaina refactory fusia palapala e ausia ai se seamless tulaga. O le malosiʻaga i fafo malosiʻaga tuleia le pito i luga ma lalo skateboard piliki i le auala i le feteʻenaʻi. Tulaga tutusa, pasi le fofo; le mamanu o lenei oloa mafai ona puipuia le faʻavaeina o se faʻasolosolo fofo mafua mai i le mamafa pe a oʻo le fofo pasia i le va o le pito i luga ma lalo faaseʻe piliki, ma faamalosia le masani loloʻu fofo e avea o se tali i lalo.

O le fofo alavai faʻamamaina le faʻamamaina ma le faʻapipiʻiina o le uamea faʻamaonia mafua ai le pito i luga ma lalo sliding ipu fusifusia faʻapipiʻi luga faʻaleagaina ma le totonu au au piliki ma le fafo au auʻaiga piliki e afaina ai le liʻo fofo faʻaleagaina. E i ai sona aoga lelei; ua faia i le zirconium ipu auala ma le zirconium mama auala o le pito i luga ma lalo sliding ipu. E le masani ai patupatu ma fusi pou koluma o eseese mafiafia ua fausiaina. Pe a pasi uʻamea uʻamea i le pito i luga ma lalo alavai ipu, ona o le i ai o le faʻatulagaina koluma fausaga, o le taamilosaga tafe o le uʻamea uʻamea ua taofiofia, ina ia le uʻamea uʻamea mafai ulu ulu i lalo e ala i le pito i luga ma lalo papatusi. O le auala i totonu vaifofoina ma faʻaititia le tulaga o le uʻamea faʻapipiʻi mafua mai i le taamilosaga fofo luga o le pito i luga ma lalo papatusi, ma e i ai foi se taua aafiaga taofiofi i le scouring o le sootaga i le va o le au i totonu ma le pito i luga ma lalo papatusi mafua mai i le fofo faataamilo, ma le taimi e tasi e faaleleia ai le totonu o le auaunaga olaga o le au ma le taina taulaga faʻateleina le atoa auaunaga olaga, mautu ma le saogalemu o le pito i luga ma lalo papatusi, o le au i totonu ma le taina taulaga. Lona lua, o le le faʻavaeluaina concve-convex mamanu o le keramika tuʻuina i le solo piliki auala mafai mafai ona fuafuaina fuafua, ma e le faʻatapulaʻaina e le foliga i lalo o le faʻavae o le faʻamautinoaina o le auala o le fofo, lea e faʻaleleia ai le taimi nei faʻaauau tele-fua gaosiga manaʻomia i smelting, faʻamamaina, metallurgy ma isi pisinisi.

1

(A) Aneti-metala fofo faʻataʻamilo i lalo o le sliding ipu

2

(B) Aneti-metala fofo faʻataʻamilo i luga o le sliding ipu

Faaseʻe aneti-uamea faʻataʻamilo solo

O le pito i luga o seevae solo o le anti-inlaid tino i lalo o le omiga: o le ufiufi anti-toe solomuli luga o le keramika totonu o totonu o le ipu mafolafola faʻaaogaina i luga o le converter slag taofi auala aofia ai se solo ipu. O le pito i luga mama o le solo ipu ua faʻaauupegaina i clamping vaega ma o le faasee ipu saunia ma suavai O le pu ua saunia ma se keramika totonu autu mo faataamilo i le fofo. O le keramika totonu totonu aofia ai se totonu totonu tino. O le pito i fafo o le pito i totonu o le tino e le lamolemole pe faʻaletonu, ma o le pito i luga o le pito i totonu o le tino o le liʻo ma o loʻo i ai le pule o le T-foliga i fafo, O le ogatotonu o le pito i totonu o le tino o loʻo i ai se cylindrical e ala i le pu mo le faʻasalalauina o le tali . O le slide plate aofia ai se substrate, o se vevela faʻaʻesega ipu ma se pito i lalo ipu e faasolosolo fusia faatasi mai luga i lalo. O le utaina keramika autu mo le faʻasalalauina o le tali i luga o le slide plate ua fuafuaina e pei o le T-foliga tuʻufaʻatasia oloa oloa, o le liʻo i fafo e mafai ona fuafuaina o se le faʻasolosolo foliga, lea e mafai lelei puipuia ai le ceramic vaega o loʻo tuʻu i totonu o le pito i luga o le ipu mai le magoto ma sifi ona o le maualuga o le mamafa ogaoga i le va o le pito i luga ma lalo laupapa faaseʻe i le maualuga o le vevela, lea e sili ona sefeina E sefe ai punaoa, sefe ai tau, faʻateleina le tautua olaga o le atoa skateboard, ma e malosi le saogalemu ma mafai ai.

3

(A) Faʻalautelega faʻafanua o skateboard

4

(B) Itu talaʻaga vaʻaia o le faaseʻe

5

(C) Itu talaʻaga vaʻaia o le faaseʻe

6

(D) Vaega keramika tuʻufaʻatasi i le laupapa faaseʻe 1

7

(E) Vaega keramika ua tuʻufaʻatasia i le laupapa faaseʻe 2

8

(F) Vaega keramika ua tuʻufaʻatasia i le laupapa faaseʻe 3

9

(G) Ata faʻakomepiuta o le fausaga skateboard potopotoga

Zhengzhou Fangming Maualuga-vevela keramika Fou Mea Co., Ltd. ei ai se faaletausaga galuega faatino e tusa ma le 20,000 tone o maualuga-mama aʻiaʻi ma sili maualuga maualuga vevela tuʻufaʻatasiga nano-keramika mea ma oloa. O se talosaga e manaʻomia vave e talepe tekonolosi autu i le fou mea vaega lagolagoina ma atinaʻeina e le setete i le Made i Saina 2025 fuafuaga lisi. O se tekonolosi gaosiina o seasea lalolagi tuʻufaʻatasia mea fou mo ultra-maualuga vevela keramika fausia i sili atu siʻosiʻomaga. O le pisinisi autu o le suʻesuʻe ma atinaʻe, gaosiga ma le faʻatau atu o nano-zirconia mea ma oloa; faaulufaleina ma auina atu i fafo auaunaga o oloa ma tekinolosi.

1

Taimi Post: Me-25-2021