page_banner

tala fou

Zhengzhou Fangming Ese-vevela keramika keramika Fou Mea Co., Ltd. ua atiina ae ma faaaogaina le nei lua fou slag taofi auala faasee papatusi mo le faaaogaina o le suia toega otaota taofi faiga ma maua faamaoniga pateni:

1. Aneti-metallic solution swirling slide plate: o le converter slag taofi auala anti-swirl slide plate ma le auala na faʻaaoga mo le auala ma le tapunia o uʻamea faʻamafanafanaina ma isi maualuga-vevela fofo. E aofia ai piliki uʻamea, piliki o le au i totonu, o piliki faʻaseʻe i totonu, ma fafo O le piliki faʻaseʻe ma le pito i fafo o le piliki e aofia ai le 5 piliki. I le taimi lava e tasi, o le piliki ma le piliki e fesoʻotaʻi e faʻavaʻa ma felafolafoaʻi, o le pito i lalo ipu, o le refactory layer poʻo le refactory inlay layer ma le vaega pipiʻi, o le puipui i totonu o le tali auala o le totonu o totonu piliki ma le faaseʻe fafo piliki ua mamanuina ina ia ese O le masani-foliga auala e pupuʻu ma felafolafoaʻi. O le vaʻalele faʻafesoʻotaʻi i le va o le poloka faʻasolosolo i totonu ma le poloka faʻasolosolo i fafo o loʻo unaʻiina e le pito i fafo, ma e leai se avanoa. O le tuleia o le malosiʻaga i fafo auala mafua ai le feeseeseaiga i le va o le totonu oso poloka ma le fafo faasee poloka e toso i le auala.

Tulaga tutusa, pasi le fofo; le mamanu o lenei oloa mafai ona taofia le fausiaina o se faataʻavale solofanua mafua mai i le mamafa pe a oʻo le fofo pasi i le va o le totonu faasee tile ma le pito i fafo tile tile, ma faamalosia le masani loloʻu fofo e avea o se tali i lalo. O le le faʻataʻamilomiloina o le suʻega ala ma le faʻapipiʻi o le uʻamea toe faʻatupuina na mafua ai le faʻaleagaina o totonu ma fafo o loʻo suluina i luga o le ipu mafolafola ma le faʻaleagaina o le au i totonu o le piliki ma le pito i fafo o le piliki e le fofo faʻasolosolo. E i ai sona aoga lelei; e sefe tele punaoa, ae sefe tau ma faʻateleina Long auaunaga olaga ma malosi gaioiga. Lona lua, o le le faʻavasega malie-convex mamanu o le tali auala o le fausia-i luga kolu mafai ona fuafuaina fuafua, ma e le faʻatapulaʻaina e le foliga i lalo o le faʻavae o le faʻamautinoaina o le auala o le fofo, lea e faʻaleleia ai le taimi nei faʻaauau tele- fua gaosiga manaʻomia i le smelting, faʻamamaina, ma metallurgical pisinisi.

2. O le pito i luga o le seevae solo o le anti-inlaid tino i lalo o le mamafa: E fesoʻotaʻi ma le fanua o metallurgical mea faigaluega, aemaise lava le anti-indentation luga ogaoga keramika i totonu autu peleni solo o loʻo faʻaaogaina i luga o le masini suia toega otaota, aofia ai ma se slide ipu , ma le pito i luga mama o le slide plate ua faapipiiina le clamping fasi, o le faasee ipu ua saunia ma se suavai pu, ma se keramika totonu autu mo faataamilo i le fofo ua faatulagaina i le pu. O le keramika totonu totonu aofia ai se totonu totonu tino. O le pito i fafo o le pito i totonu o le tino e le lamolemole, ma o le pito i luga o le pito i totonu o le tino e liʻo ma faʻalautele i fafo o loʻo i ai le pule, o le ogatotonu o le pito i totonu o le tino o loʻo i ai se cylindrical e ala i le pu mo le faʻasalalauina o le tali.

O le slide plate aofia ai se substrate, o se vevela faʻavevela ipu ma se pito i lalo ipu ua fusia faʻatasi mai luga i lalo. O le faaseʻe ipu ua faʻaaogaina mo totonu tanuina keramika totonu o le faʻasalalauina fofo. O le autu ua fuafuaina o se T-foliga tuʻufaʻatasia oloa oloa, ma le liʻo i fafo e mafai ona fuafuaina o se le faʻasolosolo foliga, lea e mafai lelei puipuia ai le vaega keramika tuʻuina i le pito i luga o solo ipu mai le magoto ma sifi ona o le maualuga luga omiga i le va o le pito i luga ma lalo laupapa faaseʻe i vevela maualuga. E sefe tele punaoa, sefe tau, faʻateleina le tautua olaga o le atoa skateboard, ma ei ai le malosi saogalemu ma mafai ai.


Taimi Post: Me-25-2021