page_banner

tala fou

O le Zhengzhou Fangming High Temperature Ceramic New Material Co., Ltd. (o loʻo taua i lalo o le "Fangming NewM") o loʻo toe faʻaleleia ma toe fesuiaʻi le gaosiga o le siosiomaga ma gaosiga meafaigaluega mo le toeititi atoa le tolu tausaga, ma ua faʻapipiʻiina le tele o le alualu i luma efuefu-aoina masini ma maualuga-mamafa spraying masini ma le ultra-maualalo emission mataʻitu masini. E ala i nei meafaigaluega mataʻituina, o le matagaluega mafai ona mataʻituina le auiliiliga gaosiga tulaga o le fale aʻoaʻoga i moni taimi. I le Novema 2019, Fangming NewM ua faʻamamafaina e uiga i le puipuiga o le siosiomaga i-loloto togafitiga e Depart. o Ecology ma Siosiomaga o Zhengzhou City.

I le vaitaimi o le iʻuga o le tausaga tuai ma le amataga o le tausaga fou, o le COVID-19 faʻamaʻi tulaga na faʻatamaʻia ai Wuhan, Hubei ma Saina atoa. I le iuga, i le faaiuga o Aperila 2020, o le faʻamaʻi na pulea lava ma o le atunuʻu tamaoaiga o loʻo i luga o le ala saʻo. Aʻo tauivi ma faʻamaʻi i le 2020, Fangming NewM na tausisi pea i le faia o le puipuiga o le siosiomaga ma faalauiloa galuega atinae lanumeamata.

I le aoauli o Aperila 27th, 2020, o le taʻitaʻi o le Malu. o Ecology ma Siosiomaga o Zhengzhou City sau i Fangming NewM e asiasia le siosiomaga loloto pulega pulega. Mrs Zhang Ning, sui pule aoao o Fangming NewM sa nafa ma le taliaina. O taʻitaʻi o le Malu. o Ecology ma Siosiomaga alu i le faʻafefiloi mafutaga faaleaoaoga, oomiina falegaosimea ma olo olo falegaosi mo luga o le nofoaga asiasiga, fesili e uiga i le aso galuega a le aufaigaluega. Faʻalauiloaina e Mrs Zhang mea lelei ma faʻaogaina o oloa faʻapitoa ole zirconia keramika na tutoʻatasi atinaʻeina ma gaosia e Fangming NewM auiliiliina ile potu fono. Na silafia lelei e le taʻitaʻi puipuiga o le siosiomaga o loʻo i ai nei, na faia e Fangming Newm, ma na ia viia foi le faaauau pea ona faamalosia e le Fangming NewM o le faatinoga o faiga faavae a le atunuu ma taiala mo le puipuiga o le siosiomaga. Na latou faʻamoemoe o le Fangming NewM e mafai ona malamalama lelei i le taua o faiga faʻavae a le atunuʻu i le puipuiga o le siʻosiʻomaga i pulega loloto ma tumau ai i lenei galuega mo se taimi umi.

Seti ia Setema 2015, Fangming NewM o se tasi Maualuga-Fou Tekonolosi Pisinisi, faʻapolofesa gaosi le maualuga-mama ma ultra-maualuga-temp. fou ituaiga o tuʻufaʻatasiga mea nano-keramika tuʻufaʻatasia ma oloa o le zirconia mea masani, o le gaosiga gafatia i le tausaga o le 30000tons, ma o le taʻitaʻi kamupani o gaosia le masani zirconia keramika mea ma oloa i totonu o Saina laueleele tele.

E ala i lenei pulega, Fangming NewM ua matua malamalama lelei e leai se mutaaga o le siosiomaga pulega. Faʻavae luga o le taimi nei tulaga o le siʻosiʻomaga pulega, tatou tatau ona vaʻavaʻaia latalata i le talafeagai aiaiga a le atunuʻu, faʻaauau le aʻoaʻoina ma faʻaaogaina auala maualuga-tekonolosi mai le itumalo ma municipal uso iunite, faʻaauau pea faʻamalosia pulega o le siosiomaga, ma malosi faʻalauiloaina le atinaʻe o lanumeamata alamanuia.


Taimi Post: Ape-30-2020